Vanwege het vertrek van Caitlin hebben wij Ellen gevraagd om ons team voorlopig te komen versterken tijdens de vakantie’s, echospreekuren en vrije dagen.

Beste zwangeren en partners,

Graag wil ik mijzelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Ellen Kauwenberg- Brakke, 28 jaar en van origine kom ik uit Veldhoven. Samen met mijn man Roel woon ik in het mooie Veldhoven.

Ruim 3,5 jaar geleden ben ik afgestudeerd als verloskundige. In de tijd na mijn afstuderen heb ik in verschillende regio’s in Nederland mogen werken. Een periode waarin heel wat kilometers zijn gemaakt.

Verloskundige zijn is nog steeds mijn grootste passie. Ik vind het bijzonder om iedere keer weer vanaf het begin tot het einde begeleiding te mogen geven aan aanstaande ouders. Wat is het gaaf om voor de eerste keer een kloppend hartje te zien op een echo. En wat zijn het voor mij de kersen op de taart om een bevalling te mogen begeleiden en getuige te mogen zijn van de eerste kennismaking tussen ouders en kind.

Vanaf eind september zal ik werkzaam zijn binnen deze praktijk. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten en te leren kennen tijdens jullie zwangerschap.

Lieve groet,

Ellen

 

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy