Wij nemen voorlopig afscheid van Caitlin omdat ze druk is met een andere baan.

Hieronder een berichtje namens Caitlin voor jullie:

Lieve allemaal,

Zoals velen van jullie misschien al weten heb ik in september mijn laatste werkdagen bij Verloskundigen praktijk In de Kempen gehad. Ik heb hier bijna 3 jaar met onwijs veel plezier gewerkt. Ik wil alle cliënten die ik heb begeleid tijdens hun zwangerschap, alle bevallingen die ik heb mogen doen en alle kraambedden bedanken voor de fijne tijd en jullie vertrouwen! Ik wens alle papa’s en mama’s en alle aanstaande papa’s en mama’s ontzettend veel geluk!!
Wellicht zien we elkaar nog eens in de toekomst!

Liefs,
Caitlin

 

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy