Vanaf 1 april hebben wij een nieuw telefoonnummer:  0497-78 25 05 en hiermee komt het mobiele nummer binnenkort te vervallen.

Wijzig het nummer in je telefoon en in die van je partner, je kunt het nummer nu ook al gebruiken namelijk.

De Whatsapp functie is door het veranderen van ons telefoonnummer komen te vervallen en dus vanaf 1 april niet meer beschikbaar. 

De wijzigingen zijn noodzakelijk omdat we steeds meer drukte ervaren op de diensttelefoon waardoor we niet voldoende bereikbaar en beschikbaar zijn voor belangrijke bezigheden tijdens de dienst (zoals bevallingen, spoedgevallen & kraamvisites).

Omdat we het belangrijk vinden dat je voldoende gelegenheid hebt om ons te bellen zijn wij blij te kunnen melden dat we sinds 1 maart ondersteuning krijgen van Ingrid, onze assistente.

Ingrid is heel enthousiast en wil je graag te woord staan voor niet dringende vragen, het maken of verzetten van afspraken. Wanneer Ingrid je vraag niet kan beantwoorden zal ze met ons overleggen. Wij zullen daarna contact met je opnemen.   

Ingrid is aanwezig van maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 12:30u

Buiten deze tijden is het altijd mogelijk om een contactformulier in te vullen via www.indekempen.nl of te mailen naar info@indekempen.nl

Wij vertrouwen erop dat we op deze manier beter bereikbaar en beschikbaar zijn voor je.

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy