Landelijk is afgesproken dat organisaties die geboortezorg leveren (verloskundige, gynaecoloog, kraamzorg, etc) ervaringen van cliënten meten. Alle organisaties gebruiken hiervoor vanaf 1 januari dezelfde vragenlijst, namelijk de PREM Geboortezorg, die we samen hebben ontwikkeld.

Elke kraamvrouw krijgt deze vragenlijst aangeboden. Het is een korte vragenlijst met 14 vragen over wat belangrijk is voor jou als kraamvrouw en zinvol voor de zorgverlener. We stellen vragen over de ervaringen met de zorg, voor elk van de organisaties waarvan door jou zorg is ontvangen: de verloskundigenpraktijk, het ziekenhuis en de kraamzorgorganisatie. Je beantwoordt de vragen op een eenvoudige 10 puntschaal met smiley’s. Tot slot vragen we naar verbeterpunten en complimenten. Daarnaast bevat de vragenlijst een aantal achtergrondvragen zoals geslacht, leeftijd, plaats van bevallig etc.

Deze vragenlijsten maken het voor de zorgverleners mogelijk om de zorg te evalueren, goede zorg voort te zetten en aandachtspunten te verbeteren.

Indien je deze vragenlijst niet wenst te ontvangen maak dit dan kenbaar aan ons.

Wil je meer weten kijk dan hier voor een korte informatie film, of kijk hier voor meer informatie.

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy