Ook dit jaar wordt de griepprik voor zwangeren weer aangeboden. Deze vaccinatie verkleint de kans voor pasgeboren baby’s op ernstige complicaties door de griep. Het vermindert bovendien ook de kans voor jou, als zwangere, om vanwege griep in het ziekenhuis opgenomen te worden. De griepprik is veilig voor zwangeren.

Ben je tussen 1 oktober en 31 december 22 weken of langer zwanger en wil je de griepprik halen, dan kun je je bij de huisarts aanmelden. Het aanmelden bij de huisarts kan tussen 1 oktober en 1 november 2022. De huisarts nodigt je uit om de griepprik te komen halen.

Voor meer informatie over de griepprik in de zwangerschap klink hier

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy