Beste (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Puck van Koutrik, ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot verloskundige en hoop dan ook na deze stage af te kunnen studeren als een goede, eerlijke en vaardige verloskundige. In de periode van 20 april t/m 24 juni loop ik stage bij In de Kempen. We zouden elkaar tegen kunnen komen tijdens het spreekuur, (kraam)visites en de bevalling. Als je dit liever niet wil, geef het gerust aan bij de verloskundige.

In deze stageperiode ga ik mijn ervaring in de praktijk vergroten en ga ik mijn best doen om mijn kennis en vaardigheden toe te passen. Ik wil graag leren dus iedere tip is welkom!

Mocht je nog vragen hebben dan mag je deze aan mij of aan de verloskundigen stellen!

Wie weet tot snel!

Groetjes, Puck

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy