Een nieuw gezicht…

Deze maand start Alicia, als waarneemster, bij ons in de praktijk. Zij zal de werkzaamheden van Ellen overnemen en komt ons team dus versterken. We wensen Alicia heel veel werkplezier bij ons in de Kempen! Ellen blijft in 2022 actief in het maken van echo’s.

Hieronder stelt Alicia zich voor:

Ik ben Alicia Warbroek en ik kom vanaf december 2021 Verloskundigenpraktijk In de Kempen versterken.

Ik ben verloskundige, omdat ik het proces van zwangerschap, bevalling en kraambed inspirerend vind. Ik vind het echt een cadeautje als ik deel mag uitmaken van de begeleiding gedurende deze mooie, maar ook spannende periode.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Liefs, Alicia

BIG: 19930279103

 

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy