Er is recent een wijziging gekomen  wat betreft het advies over het vaccineren tegen Covid-19 in de zwangerschap.

Zwangere vrouwen kunnen zich laten vaccineren met de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna. Dat geldt niet alleen meer voor vrouwen met onderliggende ziekten (zoals diabetes of hart- en longziekten)  maar ook voor gezonde zwangere vrouwen  De voordelen van vaccinatie wegen op tegen de mogelijke nadelen.

We begrijpen dat er veel vragen zijn rondom het wel of  niet laten vaccineren in de zwangerschap. Het is belangrijk de keuze zelf of met je partner wel overwogen te maken met de juiste informatie. Vandaar dat we je graag verwijzen naar de volgende websites voor de meest actuele en betrouwbare informatie en de eventuele keuzehulp.

Verloskundigenpraktijk In de Kempen

Spreekuur locatie Eersel

Hint 11
5521 AE Eersel

Spreekuur locatie Hapert

Hapert
Oude Provincialeweg 77
5527 BN Hapert

Spreekuur locatie Vessem

Fysio Vessem
Hemelrijk 1
5512 BZ Vessem
© 2024 Verloskundigenpraktijk In de Kempen - Privacy Policy